Vindrs-gevonden-Martijn-02LR
Vindrs-gevonden-Martijn-02LR

Martijn Meijerink

Eigenaar en Adviseur
06 231 707 96
martijn@vindrs.nl

Ik kom oorspronkelijk uit de Jeugdzorg en heb lang met jongeren en gezinssystemen gewerkt. Anderen een stap vooruit helpen is en blijft één van de mooiste dingen om te doen. Dat kan binnen de hulpverlening, maar ook binnen de arbeidsbemiddeling. In die zin verschillen die twee dingen niet heel gek veel van elkaar. Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven, dus als ik daar een positief steentje aan bij kan dragen is mijn dag geslaagd.

Vindrs-gevonden-Annelies-01LR
Vindrs-gevonden-Annelies-01LR

Annelies Bosch

Eigenaar en Adviseur
06 242 268 52
annelies@vindrs.nl

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door wat anderen drijft. Ik heb lang in de zorg gewerkt en daarin is het zoeken naar drijfveren erg belangrijk. Daarmee motiveer je anderen namelijk. Bij Vindrs spreek ik heel veel met mensen. Over drijfveren, keuzes en wat ze allemaal in huis hebben. Om vervolgens een passende uitdaging te vinden waarin al die dingen samenkomen blijft een hele mooie uitdaging.

Vindrs-gevonden-Tess-01LR
Vindrs-gevonden-Tess-01LR

Tess Hamers

Adviseur
06 292 000 65‬
tess@vindrs.nl

Ik klopte bij Vindrs aan omdat ik zocht naar ander werk. Ik hoorde wat ze deden en wilde daar ook wel bij horen. Zo gezegd, zo gedaan. Wat ik leuk vind aan het werk is om mee te denken in iemand zijn/haar zoektocht naar ander werk. Door de goede verbanden te leggen kan ik een mooie rol spelen in datgene wat voor iedereen belangrijk is, een leuke baan.

Gevonden door Vindrs!

Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen rap contact met je op. Houd je telefoon dus in de gaten.

  • * Verplichte velden