LobkeValeFotografie Vindrs 2507
LobkeValeFotografie Vindrs 2539

Martijn Meijerink

Eigenaar en Adviseur
06 231 707 96
martijn@vindrs.nl

Ik heb in 2015 dit detacheringsbureau opgericht als een plan om anderen aan mooi werk te helpen. Ik heb jaren in de zorg gewerkt en ben dan ook met die normen en waarden opgevoed in mijn werk. Ik houd van open communiceren en transparant samenwerken. Lekker ongecompliceerd. De zoektocht naar passende nieuwe medewerkers is al ingewikkeld genoeg.

LobkeValeFotografie Vindrs 2087
LobkeValeFotografie Vindrs 2138

Annelies Bosch

Eigenaar en Adviseur
06 242 268 52
annelies@vindrs.nl

Voeren van mooie gesprekken, iets dat ik de hele dag wel kan doen. In 2015 heb ik dit detacheringsbureau opgericht om anderen aan leuk werk te helpen. Ik heb lang als hulpverlener gewerkt en voerde daar ook de hele dag gesprekken. Het blijft te gek om uit te zoeken wat anderen willen én kunnen door goede vragen te stellen. Bij Vindrs kan ik mijn kennis en nieuwsgierigheid dan ook mooi combineren.

LobkeValeFotografie Vindrs 2567
LobkeValeFotografie Vindrs 2631

Tess Hamers

Adviseur
06 292 000 65
tess@vindrs.nl

Ik heb een aantal jaren in de zorg gewerkt en wilde meer doen met de kennis die ik daar heb opgedaan. In dat werk was het voeren van gesprekken het aller belangrijkste. Dat wat ik daar heb geleerd zet ik nu in als ik op zoek ben naar mooie nieuwe uitdagingen voor werkzoekenden. En het lijkt erg op wat ik hiervoor deed; ik stel vragen, wil weten wie je bent en kijk naar kansen om jou een stap verder te helpen.

LobkeValeFotografie Vindrs 2228
LobkeValeFotografie Vindrs 2220

Anisa Sancak

Officemanager
06 834 144 98
anisa@vindrs.nl

Mijn werkzaamheden als officemanager zijn erg gevarieerd. Van te voren weet ik niet wat de dag mij brengt, dus geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn baan zo leuk! Binnen Vindrs krijg ik de kans om te groeien. Iets dat voor mij,  als deeltijd student aan de start van mijn loopbaan, erg fijn is.

LobkeValeFotografie Vindrs 1885
LobkeValeFotografie Vindrs 1944

Martijn Taheij

Adviseur
06 233 309 49
martijnt@vindrs.nl

Bij Vindrs spreek ik dagelijks mensen die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen in hun werk. Dat is ook waarom ik er werk; het ontdekken en uitvogelen wat iemand kan en waar dat gevraagd wordt. Ik ben opgeleid als hulpverlener, dus ik deed praktisch hetzelfde op de werkvloer. Die ander leren kennen zodat ik weet waarmee ik die ander een stap vooruit kan helpen. In de zorg konden het allerlei doelen zijn, bij Vindrs gaat die stap over het vinden van werk waar je blij van wordt. 

LobkeValeFotografie Vindrs 2810
LobkeValeFotografie Vindrs 2757

Gerjan Lomulder

Adviseur
06 155 086 65
gerjan@vindrs.nl

Ik heb lang als HR-manager gewerkt. Een positie binnen een organisatie waarbij je vaak met dezelfde dingen bezig bent als de mensen op de werkvloer, maar dan vanuit een ander perspectief. In die functie was ik ook altijd al bezig met mobiliteit en waar zit iemand nou precies goed op zijn/haar plek. Bij Vindrs doe ik dit ook. Niet binnen de muren van één organisatie, maar van een hele regio. Stilzitten is niks voor mij namelijk. 

 

LobkeValeFotografie Vindrs 3088
LobkeValeFotografie Vindrs 3031

Thomas de Noord

Adviseur
06 385 299 42
thomas@vindrs.nl

De meeste energie krijg ik van gesprekken voeren met anderen. Achterhalen wat iemand leuk vindt en waar iemand graag naartoe zou willen groeien en dan iemand aan een mooie baan helpen. Dit is toch het gaafste om te doen. Bij Vindrs krijg ik de mogelijkheid om dit te doen en anderen te mogen bedienen bij het vinden van een nieuwe werkplek.

 

Gevonden door Vindrs!

Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen rap contact met je op. Houd je telefoon dus in de gaten.

  • * Verplichte velden