De naam zegt het al, ons doel is vinden.

We vinden geschikte medewerkers en vinden oplossingen voor vragen rond personeel en bezetting. Met ons netwerk en kennis van de zorg lukt het ons om  maatwerk te leveren. Het doel is het creëren van een win-win situatie voor de organisatie én voor de gedetacheerde medewerker.   

Vindrs-personeel-02LR
Vindrs-personeel-02LR

Marieke — Teammanager

Vanaf het eerst moment dat ik in contact kwam met Vindrs waren ze helder qua communicatie en werkwijze. Die transparantie is erg prettig omdat het extern inzetten van personeel ook een kwestie van vertrouwen is. Wat ze beloven komen ze na

“Ik vind daarnaast het kunnen meebewegen erg treffend voor Vindrs. Ze kijken naar de vraag en proberen daar een passend antwoord op te vinden. Niet alleen qua profiel van de medewerker die we zoeken, maar dus ook qua voorwaarden. Ik heb al met al er een goede medewerker aan overgehouden, maar ook een aantal tips waar ik wat mee kan in het zoeken naar geschikte mensen”

Vindrs-personeel-04LR
Vindrs-personeel-04LR

vindrs
van
oplossingen

Meedenken met onze opdrachtgevers is essentieel.

Dat lukt omdat we flexibel zijn en onze werkwijze gericht is op het vinden van passende oplossingen. Niet één vacature of personeel vraagstuk is immers hetzelfde.

  • Vindrs op zoek

   Vindrs werkt vraaggestuurd. We sturen alleen cv’s op als we daarvoor de vraag hebben gekregen. Als we op zoek gaan doen we dit kosteloos. No cure, no pay. Onze kandidaat maakt een afspraak voor een kennismaking met en bij de opdrachtgever. Een evaluatie volgt. Vindrs kan – afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever – zorg dragen voor de organisatie van de ontmoeting en evaluatie. Tevreden met de Vindrs kandidaat? Dan maken we alles gereed en kunnen we starten.

  • Duur van onze trajecten

   Wordt in onderling overleg bepaald. We kijken vooraf naar de detacherings periode. We hanteren geen minimale afname van uren voordat iemand overgenomen kan worden. Ook hanteren we geen overname-fee als de opdrachtgever besluit de werknemer in dienst te willen nemen.

  • Detacheren of W&S

   Bij een detacheringstraject is Vindrs werkgever van de medewerker. W&S staat voor Werving en Selectie. In die vorm vindt Vindrs de medewerker, maar gaat deze in dienst bij de opdrachtgever. Opdrachtgever wordt werkgever. Hiervoor rekenen we eenmalige een fee. Deze fee wordt na de eerste (proef) maand gefactureerd. Voor meer informatie over dit onderwerp: 050 280 71 81.

  • Inschaling

   De door Vindrs gedetacheerde medewerkers worden ingeschaald volgens de inschaling die de opdrachtgever zelf hanteert voor deze functie. Dit voorkomt onduidelijkheden bij een eventuele indiensttreding van de medewerker.

  • Werkgeverschap

   Gedurende het detacheringstraject draagt Vindrs de werkgeverslasten en is Vindrs verantwoordelijk voor de Wet verbetering poortwachter. Trajectevaluatie vindt regelmatig en in overleg met opdrachtgever plaats.

  • Kosten

   Vindrs hanteert tijdens het detacheringstraject een uurtarief per afgenomen uur. Dit uurtarief is exclusief btw en exclusief reiskosten. De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van de ervaring van de ingeleende medewerker, inschaling van de functie door opdrachtgever en duur van het traject. Voor meer informatie over dit onderwerp: 050 280 71 81.

  • Extra kosten? Die zijn er niet!

   Vindrs verzorgt trainingen aan medewerkers die niet worden doorberekend aan de opdrachtgever. Als medewerkers bepaalde (her)registraties en/of een VOG nodig hebben, draagt Vindrs de financiële consequenties. Als de opdrachtgever trainingen aanbiedt – tegen betaling  – aan onze medewerkers overleggen we.