09.07.2024

1. Kun je iets over jezelf vertellen? 

Natuurlijk! Ik ben Sanne, 17 jaar oud en woon in Winschoten samen met mijn moeder en stiefvader. Op dit moment studeer ik Marketing & Communicatie aan het Alfa-College in Groningen en zit ik in mijn 1e leerjaar.

 

 

2. Hoe heb jij je stage ervaren?

Mijn tijd bij Vindrs als stagiair was echt geweldig. Het was mijn eerste stage en ik ben blij dat ik deel kon uitmaken van dit team.

 

 

3. Wat vond je het leukste aan je stage? En wat heb je geleerd, dat je meeneemt in je carrière?

Het leukste aan mijn stage was de vrijheid die ik kreeg. Van tevoren heb ik een lijst ontvangen met werkzaamheden die ik naast m’n schoolopdrachten zou kunnen uitvoeren en had hier zelf de volledige verantwoordelijkheid over. Ik leerde hierdoor onder andere plannen, prioriteren en samenwerken. Kortom, ik heb mezelf echt kunnen ontwikkelen. Dit leerproces neem ik graag mee in mijn verdere loopbaan.

 

 

4. Wat zijn je toekomstplannen? Waar zie je jezelf bijvoorbeeld over 5 jaar?

Mijn toekomstplannen bestaan op het moment vooral uit reizen. Het lijkt mij heel leuk om wat meer van de wereld te mogen zien. Verder hoop ik natuurlijk ook mijn studie succesvol af te ronden en wellicht mijn eigen appartementje in de stad te hebben.

 

 

5. Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met vrienden, luister ik podcasts of lees ik boeken. Het kijken van series en het volgen van voetbal en formule 1 vind ik ook heel leuk.

 

 

6. Welke drie woorden zouden jou het beste omschrijven?

Vaak beschrijven mijn vrienden mij als sociaal, zorgzaam en eerlijk. En daar kan ik mij zeker in vinden.

 

 

7. Wie/wat is jouw grootste motivatie/inspiratiebron in het leven?

Mijn belangrijkste inspiratiebronnen in het leven zijn toch wel mijn moeder en mijn oma. Ik heb van hen geleerd dat je nooit moet opgeven en dat alles gebeurt met een reden.

 

 

8. Je moet kiezen: nooit meer pesto eten of nooit meer voetbal kijken?

Dit vind ik oprecht een moeilijke vraag, maar dan zou ik kiezen voor nooit meer pesto eten. Het supporten van mijn favoriete club Barça vind ik veel leuker om te doen dan het eten van bijvoorbeeld pasta pesto of pesto in het algemeen.

 

 

18a6ae69 7d54 4ef2 aaa4 ab446c00e3fe
WhatsApp Image 2024 02 29 at 16.24.42
Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?