vindrs
van je
route

Strik je veters en investeer in jezelf.

Jezelf ontwikkelen, op professioneel en persoonlijk vlak. Daar worden we blij van. Hoe meer je investeert in jezelf hoe beter je bent in en op je werk. We hebben daarom een aanbod samengesteld voor je. Het bestaat uit trainingen, coachingstrajecten, supervisie en een account bij GoodHabitz, vol met e-learning. Of wil je fysiek aan de slag met een personal trainer? Het kan allemaal. Combineer onze mogelijkheden of stel je eigen aanbod samen met je vrij in te vullen budget. Het draait bij ons om jou en om waar jij naar toe wilt.

Vinders 5957

Mark – pedagogisch hulpverlener

Ik ben gecoacht over mijn rol in teams. Ik werk normaal gewoon op gevoel, maar weet nu veel beter welke rol ik moet innemen om de teams waarin ik werk een stap vooruit te helpen

  • GoodHabitz

   Een persoonlijke leeromgeving vol met e-learning. Trainingen, workshops en masterclasses gericht op persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Wil je meer leren over vitaliteit, leiderschap of omgaan met stress? Of juist over Artificial Intelligence en strategisch denken? Je vindt het hier, samen met nog talloze andere online trainingen. Je volgt ze gratis en op het moment dat het jou uitkomt.

    

  • Talentcoaching

   Van een externe en gecertificeerde trainer en orthopedagoog krijg je een talentscan; waar ben je goed in en hoe kan je dit in je werk zo optimaal mogelijk inzetten? Het antwoord gaat je verder helpen op de werkvloer

    

  • Belbin teamrollen coaching

   Van een ervaren orthopedagoog en trainer krijg je meer te weten over jouw rol in teams. Welke eigenschappen heb je in huis en hoe kan je ze inzetten als je gaat werken binnen verschillende teams.

    

  • GO180

   In een traject van drie maanden ga je twee keer per week sporten. Je krijgt professionele begeleiding van een personal trainer die 24/7 beschikbaar is voor vragen. Naast het fysieke aspect komt het mentale aspect en je voeding ook aan de orde.

    

  • Werken zoals ik dat wil

   Speciaal ontwikkeld door een GZ psycholoog en orthopedagoog generalist. In dit jaartraject wordt de focus gelegd op balans en werkplezier, gerelateerd aan jouw beroep. Je leert waar je grenzen liggen in het werk en hoe je hiermee om kunt gaan. Daarnaast krijg je inzicht en tools om balans in het werk te vergroten en je kracht te vinden met als resultaat minder stress, meer controle en bovenal meer werkplezier.

    

  • Supervisie (voor gedragswetenschappers)

   We bieden alle gedragswetenschappers de mogelijk om via ons supervisie te volgen. Als je een jaar via ons werkt krijg je acht keer intervisie vergoed en zes keer als je een half jaar via ons aan de slag gaat.

    

  • Traineeship voor gedragswetenschappers

   Ben je een startende gedragswetenschapper en wil je ervaring op gaan doen in het werkveld met begeleiding van ervaren professionals? Dan hebben we een traineeship voor je ontwikkeld. Je krijgt het traject Werken zoals ik dat wil, werkbegeleiding en supervisie aangeboden. Daarnaast ben je in de praktijk aan het werk bij één van onze samenwerkingspartners. In 1,5 jaar word je klaargestoomd tot een gedragswetenschapper waar organisaties niet meer omheen kunnen.

    

Vinders 5689
Vinders08

Renate – gedragswetenschapper

Als startende orthopedagoog heb ik het traject bij Vindrs doorlopen. Veel coaching gehad, juist ook gericht op de praktijk en op mij persoonlijk. Ik merkte dat ik in het traject steeds zekerder op de werkvloer ging staan, erg fijn om te ervaren.