26.01.2023

IMG_0391 2

Kun je iets over jezelf vertellen? (Leeftijd, woonplaats, thuissituatie, studie, etc.)
Mijn naam is Hannah Schroor en ik ben 26 jaar oud. Ik woon met mijn vriend en twee katten in Leeuwarden. In mijn vrije tijd ben ik bijna iedere dag te vinden in de sportschool, spreek ik vaak af met vrienden en ben ik regelmatig te vinden op hardstyle festivals. Afgelopen mei ben ik afgestudeerd als pedagoog aan NHL/Stenden Hogeschool. Mijn afstudeerstage heb ik gedaan op de crisisinterventie in Drachten van Jeugdhulp Friesland. In september ben ik begonnen aan het traineeship voor Jeugdconsulent en sinds kort zit ik op een eigen opdracht in de gemeente Tytsjerksteradiel.

 

Waar werkte je voor je huidige baan? En waarom was je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Voor mijn huidige baan werkte ik bij Jeugdhulp Friesland op de crisisinterventie in Drachten. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat ik de diepgang en het inzetten van hulpverlening mistte bij de crisisinterventie. Ik heb een aantal jaren gewerkt als assistent supermarkt manager bij Lidl en ik vond het stukje leidinggeven ontzettend leuk. Het aansturen van mensen en het zorgen dat alles in goede banen verliep gaf mij energie. Dit zocht ik ook in de jeugdzorg. Toen deze prachtige kans als Jeugdconsulent voorbijkwam, voelde ik dat dit op mijn lijf geschreven was en deze kans met beide handen aan moest grijpen.

 

Hoe ben je bij Vindrs terecht gekomen?
Ik ben door Martijn benaderd via LinkedIn voor een baan bij Vindrs. Ik was op dat moment ook net begonnen met zoeken naar een nieuwe baan, dus het bericht van Martijn kwam op het juiste moment. Terwijl ik op vakantie was op Kos, hebben Martijn en ik gebeld om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Uiteindelijk had ik dit gesprek met Thomas en had hij een aantal vacatures voor mij waar ik mogelijk in geïnteresseerd zou zijn. Thomas had daarnaast het traineeship voor Jeugdconsulent als optie en zoals eerder genoemd heb ik deze kans met beide handen gepakt.

 

Wat is jouw ultieme vakantie?
Mijn ultieme vakantie is op een tropisch eiland met temperaturen boven de 26 graden. Een vakantie met afwisseling tussen relaxen en dingen ondernemen. Onder gedompeld worden in de cultuur van de lokale bevolking en het ondernemen van activiteiten in de natuur.

 

Wat zijn 3 dingen waar je niet zonder kunt?
De drie dingen waar ik niet zonder kan zijn mijn dopper, ik drink de hele dag en nacht door, het is zelfs zo erg dat ik ’s nachts wakker word om een slok water te nemen. Daarnaast kan ik niet zonder mijn Airpods, ik zeg altijd; een dag zonder muziek is een dag niet geleefd. En tenslotte kan ik uiteraard niet zonder mijn grote pot eiwitpoeder voor het sporten😉

 

Als je morgen wakker kon worden met een extra eigenschap/vaardigheid, wat zou dat dan zijn?
Als ik morgen wakker zou worden zou ik het niet erg vinden als ik wat luier wakker word. Ik ben een bezige bij en ben altijd met 100 dingen tegelijk bezig. Ik vlieg altijd overal heen en sta geen moment uit. Mij zou het heerlijk lijken om soms even lekker een dag op de bank te hangen en even helemaal niks te hoeven doen!

 

Waar kan je ’s nachts voor wakker gemaakt worden?
Je kan mij ’s nachts wakker maken voor een verre reis. Als je ’s nachts naast mijn bed staat met vliegtickets voor een vakantie, spring ik direct uit bed en ga ik met je mee (als jij mij even ziekmeld natuurlijk 😉).

Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?