LobkeValeFotografie Vindrs 2507
LobkeValeFotografie Vindrs 2539

Martijn Meijerink

Eigenaar en Adviseur
06 237 161 15
martijn@vindrs.nl

Ik heb in 2015 dit detacheringsbureau opgericht als een plan om anderen aan mooi werk te helpen. Ik heb jaren in de zorg gewerkt en ben dan ook met die normen en waarden opgevoed in mijn werk. Ik houd van open communiceren en transparant samenwerken. Lekker ongecompliceerd. De zoektocht naar passende nieuwe medewerkers is al ingewikkeld genoeg.

LobkeValeFotografie Vindrs 2087
LobkeValeFotografie Vindrs 2138

Annelies Bosch

Eigenaar en Adviseur
06 242 268 52
annelies@vindrs.nl

Voeren van mooie gesprekken, iets dat ik de hele dag wel kan doen. In 2015 heb ik dit detacheringsbureau opgericht om anderen aan leuk werk te helpen. Ik heb lang als hulpverlener gewerkt en voerde daar ook de hele dag gesprekken. Het blijft te gek om uit te zoeken wat anderen willen én kunnen door goede vragen te stellen. Bij Vindrs kan ik mijn kennis en nieuwsgierigheid dan ook mooi combineren.

LobkeValeFotografie Vindrs 2567
LobkeValeFotografie Vindrs 2631

Tess Hamers

Adviseur
06 292 000 65
tess@vindrs.nl

Ik heb een aantal jaren in de zorg gewerkt en wilde meer doen met de kennis die ik daar heb opgedaan. In dat werk was het voeren van gesprekken het aller belangrijkste. Dat wat ik daar heb geleerd zet ik nu in als ik op zoek ben naar mooie nieuwe uitdagingen voor werkzoekenden. En het lijkt erg op wat ik hiervoor deed; ik stel vragen, wil weten wie je bent en kijk naar kansen om jou een stap verder te helpen.

DSC07348 w
DSC07355 w

Sanne Perfors

Adviseur
06 834 144 98
sanne@vindrs.nl

In 2000 hebben mijn ouders een zorgboerderij/leefgemeenschap gestart, waar ik opgroeide te midden van mensen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Als afgestudeerd Creatief Therapeut heb ik geleerd om op een andere manier contact te leggen met mensen, vooral wanneer woorden tekortschieten. Waarom Vindrs? Mijn wens om te blijven leren bracht me hier. Vindrs biedt de kans mijn ervaring in te zetten en de juiste matches te maken, iets wat ik super interessant vind. Bij Vindrs werk ik als Adviseur Zorg, waarbij mijn focus ligt op het werven van hulpverleners, voornamelijk gedragswetenschappers en specialisten.

LobkeValeFotografie Vindrs 1885
LobkeValeFotografie Vindrs 1944

Martijn Taheij

Adviseur
06 233 309 49
martijnt@vindrs.nl

Bij Vindrs spreek ik dagelijks mensen die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen in hun werk. Dat is ook waarom ik er werk; het ontdekken en uitvogelen wat iemand kan en waar dat gevraagd wordt. Ik ben opgeleid als hulpverlener, dus ik deed praktisch hetzelfde op de werkvloer. Die ander leren kennen zodat ik weet waarmee ik die ander een stap vooruit kan helpen. In de zorg konden het allerlei doelen zijn, bij Vindrs gaat die stap over het vinden van werk waar je blij van wordt. 

1 DSC_2210
1 DSC_2190

Merlin van Mil

Communicatie Adviseur
06 838 393 46
merlin@vindrs.nl

Als Communicatie Adviseur is geen dag hetzelfde. Het ene moment ben ik druk met het vullen van de online nieuwsbrief, het andere moment trek ik iedereen achter het bureau vandaan om een grappige video op te nemen voor social media. Het net even anders doen staat hierbij centraal. We houden er wel van om het randje op te zoeken want alleen zo kunnen we jou het beste laten zien wie we zijn: een gezellige, persoonlijke, informele club. Ik vind het heerlijk om elke dag creatief bezig te zijn en nieuwe communicatie uitingen te bedenken en te ontwerpen die onze zichtbaarheid vergroten.

 

1 DSC_2285 2
1 DSC_2252 3

Jade de Wolff

Adviseur
06 574 904 33
jade@vindrs.nl

Voordat ik bij Vindrs aan de slag ging, heb ik een aantal jaar binnen de hulpverlening gewerkt. Wat ik leuk vond aan het werken binnen de zorg, waren de gesprekken die ik had met mijn zorgvragers. Doorgronden wat de achterliggende vragen waren en samen met hen opzoek gaan naar een oplossing. Die goede gesprekken voer ik nu met werkzoekenden. Waar word jij blij van en wat vind jij belangrijk in een baan? De match vinden tussen een werkzoekende en een organisatie geeft mij een enorme voldoening!

 

DSC08744
DSC08767

Cas Bokhorst

Commercieel Econoom in opleiding

In september ben ik mijn afstudeerstage begonnen bij Vindrs. Het komende half jaar ga ik mij bezighouden met het oplossen van een interessant marketing vraagstuk. Mijn onderzoek zal zich richten op hoe Vindrs zich het best kan positioneren in de markt. Door de studie commerciële economie die ik volg aan de Hanzehogeschool beschik ik natuurlijk al over een flinke basis wat betreft marketing, maar het komende half jaar krijg ik binnen Vindrs een mooie kans om mijn kennis nog meer te vergroten. Want zoals ze zeggen, oefening baart kunst, en ik ben ervan overtuigd dat hoe meer ik me hierin verdiep en ermee bezig ben, hoe beter ik zal worden.

 

Gevonden door Vindrs!

Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen rap contact met je op. Houd je telefoon dus in de gaten.

  • * Verplichte velden
Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?