De naam zegt het al, ons doel is vinden.

We vinden geschikte medewerkers en vinden oplossingen voor vragen rond personeel en bezetting. Met ons netwerk en kennis van de zorg lukt het ons om  maatwerk te leveren. Het doel is het creëren van een win-win situatie voor de organisatie én voor de gedetacheerde medewerker.   

Vindrs personeel 01LR
Vindrs personeel 02LR

Marieke — Teammanager

Vanaf het eerst moment dat ik in contact kwam met Vindrs waren ze helder qua communicatie en werkwijze. Die transparantie is erg prettig omdat het extern inzetten van personeel ook een kwestie van vertrouwen is. Wat ze beloven komen ze na

“Ik vind daarnaast het kunnen meebewegen erg treffend voor Vindrs. Ze kijken naar de vraag en proberen daar een passend antwoord op te vinden. Niet alleen qua profiel van de medewerker die we zoeken, maar dus ook qua voorwaarden. Ik heb al met al er een goede medewerker aan overgehouden, maar ook een aantal tips waar ik wat mee kan in het zoeken naar geschikte mensen”

Vindrs personeel 03LR
Vindrs personeel 04LR

vindrs
van
oplossingen

Meedenken met onze opdrachtgevers is essentieel.

Dat lukt omdat we flexibel zijn en onze werkwijze gericht is op het vinden van passende oplossingen. Niet één vacature of personeel vraagstuk is immers hetzelfde.

  • Wij zoeken kosteloos

   Als we op zoek gaan doen we dit kosteloos. No cure, no pay. Tijdens onze zoektocht houden we nauw contact. Vinden we een geschikte kandidaat? Dan sturen we het cv + profiel op. Bij gebleken geschiktheid volgt een vrijblijvend gesprek met de organisatie. Na een positief gesprek maken wij alles in orde zodat het traject kan starten.

    

  • Duur van onze trajecten

   Dat bepalen we in overleg. Bij een werving & selectieprocedure gaat iemand meteen in dienst. Bij een detacheringstraject kijken we wat de wens van de organisatie is. Na het het traject kan iemand kosteloos in dienst treden; we hanteren gaan urennorm of overname-fee.

    

  • W&S of detacheren

   Bij een detacheringstraject is Vindrs werkgever van de medewerker. W&S staat voor Werving en Selectie. In die vorm vindt Vindrs de medewerker, maar gaat deze in dienst bij de opdrachtgever. Opdrachtgever wordt werkgever. Hiervoor rekenen we eenmalig een fee. Deze fee wordt na de eerste (proef) maand gefactureerd. Voor meer informatie over dit onderwerp: 050 280 71 81.

  • Inschaling

   De door Vindrs gedetacheerde medewerkers worden ingeschaald volgens de inschaling die de opdrachtgever zelf hanteert voor deze functie. Dit voorkomt onduidelijkheden bij een eventuele overname van de medewerker.

  • Werkgeverschap

   Gedurende het detacheringstraject draagt Vindrs de werkgeverslasten en is Vindrs verantwoordelijk voor de Wet verbetering poortwachter. Trajectevaluatie vindt regelmatig en in overleg met opdrachtgever plaats.

  • Kosten

   Voor een werving & selectie traject hanteren we een eenmalige fee. Vindrs hanteert tijdens het detacheringstraject een uurtarief per afgenomen uur. Dit uurtarief is exclusief btw en exclusief reiskosten. De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van de ervaring van de ingeleende medewerker, inschaling van de functie door opdrachtgever en duur van het traject. Voor meer informatie over dit onderwerp: 050 280 71 81.

Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?