21.09.2023

1. Kun je iets over jezelf vertellen? (Leeftijd, woonplaats, thuissituatie, studie, etc.)

Mijn naam is Amy Holtvlüwer, ik ben 25 jaar en woon in Hollandscheveld samen met Mouse 🐈. Sinds kort ben ik via Vindrs werkzaam als gedragskundige bij een organisatie in de gehandicaptenzorg, waar ik het erg naar mijn zin heb! Hiervoor heb ik als gedragswetenschapper bij andere organisaties gewerkt, voornamelijk in de ambulante gezinshulpverlening.

 

2. Waarom wilde je Gedragswetenschapper worden?

Na het behalen van mijn vwo-diploma twijfelde ik tussen Psychologie en Sociologie. Ik ben begonnen met Sociologie, maar dit paste toch niet zo goed bij mij. Uiteindelijk vond ik in Pedagogische Wetenschappen/Orthopedagogiek wat ik zocht. Tijdens mijn stage merkte ik dan ook dat ik er veel energie uit haalde om met een systemische blik samen met gezinnen en hun begeleiders en coaches te onderzoeken wat hun kwaliteiten en krachten zijn om samen problemen op te lossen. Door mijn zeer betrokken en bevlogen stagebegeleiders en collega’s heb ik mogen leren wat een mooi beroep dit is.

 

3. Hoe ben je bij Vindrs terecht gekomen?

Annelies had al voor mijn afstuderen contact met mij. Op dat moment heb ik voor een andere werkgever gekozen. Ze bleef contact houden om te horen hoe het ging. Dat was heel fijn! Toen ik niet meer op mijn plek zat, wist ik meteen wie ik moest bellen.

 

4. Wat is het beste advies dat je ooit gekregen hebt?

“Als je intenties maar goed zijn!” Het maakt niet uit of het nu in mijn werk is, of in een vriendschap, ik wil het graag goed doen voor iedereen. Perfectionistisch ben ik niet, maar af en toe even een pas op de plaats is weleens goed.

 

5. Wat is je favoriete quote of levensmotto en waarom?

“It makes such a difference”said Pooh,”to have someone who believes in you”  Ik heb het geluk mensen om mij heen te hebben die er altijd voor mij zijn, welke keuze ik ook maak. Dat waardeer ik heel erg. Ook in mijn werk weet ik welk verschil dat kan maken als je weet dat er altijd iemand is om op terug te vallen, dit geldt niet alleen voor cliënten, maar ook voor collega’s.

 

6. Welke eigenschappen waardeer je het meest in andere mensen?

Ik vind het fijn als mensen betrokken, open en eerlijk zijn. Daarnaast bewonder ik het altijd als iemand echt een passie heeft voor zijn of haar hobby, werk of sport en anderen kan enthousiasmeren.

 

7. Welke vaardigheden hoop je nog te ontwikkelen in de toekomst?

Weer een lastige vraag! Er zijn genoeg dingen die ik nog wil leren. Op mijn huidige werkplek is er ook echt met mij meegedacht in mijn interesses en ervaringen. Ik zou graag nog meer ervaring op willen doen in de diagnostiek en behandeling. Voor nu wil ik vooral de organisatie en de teams leren kennen zodat je ook weer wat beter in je rol komt.

 

8. Wat zijn je favoriete hobby’s of activiteiten?

Gezelligheid staat bij mij voorop. Als ik in goed gezelschap ben, vind ik veel dingen leuk. Wandelen, paardrijden, tekenen, theedrinken en kletsen. Vooral dat laatste ben ik heel goed in. Jade weet ook dat je met mij zo een uur verder bent 😉

 

 

IMG_2240 2
Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?