12.03.2024

1. Kun je iets over jezelf vertellen? (Leeftijd, woonplaats, thuissituatie, studie, etc.)
Ik ben pas geleden 25 geworden en woon op dit moment met mijn vriend (en kat) in Assen. Mijn vriend en ik komen van oorsprong uit Leek (dorp in Groningen). Daar hebben we elkaar zo’n 10 jaar geleden ontmoet op de middelbare school.

 

Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd als orthopedagoog (Rijksuniversiteit Groningen) nadat ik via hbo Social Work (Hanzehogeschool Groningen) de premaster (SPO Groningen) heb gedaan. Ik vind het super leuk om te sporten, met name hardlopen, en sta graag in de keuken om te kokkerellen. Verder ga ik het liefst naar Itali├ź op vakantie om daar ongegeneerd twee keer per dag pasta te eten.

 

 

2. Waarom ben je de zorg in gegaan?
Ik ben van nature erg nieuwsgierig naar mensen hun verhalen en haal veel voldoening uit het ondersteunen van mensen en zorgen dat zij het zelfvertrouwen voelen om de regie te pakken in hun eigen leven. Daarbij vind ik het met name belangrijk dat jeugdigen gehoord en gezien worden, hoe klein zij ook zijn.

 

 

3. Hoe ben je bij Vindrs terecht gekomen?
Oud collega’s van mij werkten via Vindrs. Zij vertelden mij over hun positieve ervaringen, waardoor ik ge├»nspireerd raakte om contact op te nemen!

 

 

4. Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen en wie gaf het?
Mijn slb’er in mijn eerste jaar van Social Work zei: “Feedback is net een baksteen. Het komt soms hard aan, maar je kunt er wel mee bouwen.”

 

 

5. Hoe ga je om met stress en deadlines in je werk?
Ik hou van plannen en organiseren. Ik zorg altijd dat ik de deadline een dag te vroeg in mijn agenda zet, zodat ik nooit te laat ben met iets afmaken. Sowieso schrijf ik alles op, want als ik dat niet doe vergeet ik het.

 

 

6. Wat is jouw bijnaam? Wie heeft deze bedacht en waarom?
Grappig, ik heb eigenlijk geen bijnaam. Mijn vrienden en familie noemen me altijd gewoon bij mijn voornaam. Misschien omdat die niet zo vaak voorkomt?

 

 

7. Welk nummer is voor jou een mood booster?
Eigenlijk alles van the Beatles en Phil Collins, maar You can’t hurry love springt er toch wel uit.

 

 

8. Als je een dag zou kunnen doorbrengen in de schoenen van iemand anders, wie zou dat dan zijn en waarom?
Het liefst iemand die in de top van de zorg zit. Dat zou ik graag eens meepraten over beleidsvorming en de bureaucratie die nu veelal een beperkende factor is voor veel zorgmedewerkers.

 

 

DSC08367
Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?