22.11.2023

1. Kun je iets over jezelf vertellen? (Leeftijd, woonplaats, thuissituatie, studie, etc.)

Mijn naam is Jannice van der Es en ik ben 28 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Rick in Kantens, een klein dorpje boven in Groningen. In 2019 heb ik mijn diploma behaald voor de studie Pedagogiek. Voordat ik aan die studie begon heb ik nog een halfjaartje op de Pabo gezeten en ik heb mijn diploma voor onderwijsassistente behaald. Op dit moment ben ik werkzaam als jeugdzorgmedewerker.

 

2. Waar werkte je voor je huidige baan? En waarom was je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Voordat ik bij mijn nieuwe werkgever terecht kwam werkte ik binnen een expertise centrum. Hier begeleidde ik kinderen met een verstandelijke beperking. Een ontzettend mooi beroep, maar de afstand van huis naar m’n werk begon mij tegen te staan. Ook vond ik het jammer dat ik daar niet als hbo’er aan het werk kon. Het was tijd voor een volgende stap in mijn carrière.

 

3. Hoe ben je bij Vindrs terecht gekomen?

Via LinkedIn had ik een berichtje van Jade ontvangen, hier heb ik in eerste instantie niks meegedaan. Totdat een oud collega van mij vertelde dat ze via Vindrs waarschijnlijk een baan had gevonden. Ze vertelde hoe Vindrs haar geholpen heeft opzoek naar een nieuwe baan. Dat leek mij ook wel wat. Ik heb gereageerd op het berichtje van Jade en zo ben ik bij Vindrs terecht gekomen.

 

4. Welk aspect van je huidige baan geeft je de meeste voldoening en waarom?

Het werken met kinderen vind ik fantastisch, daar haal ik altijd voldoening uit. Ik vind het leuk om ze wat leren, te begeleiden maar ook een luisterend oor te zijn.

 

5. Wat is de beste manier om een ​​slechte dag om te draaien? 

Mijn zus zegt vaak; Niet elke dag is goed, maar er zit iets goeds in elke dag! Ik denk dat dit wel een mooie manier is om een slechte om te buigen. Alhoewel ik denk dat een kleedje op de bank, een grote kop thee en een stuk chocolade ook wel erg goed kan helpen. 😉

 

6. Welk kinderspel vond je vroeger geweldig en zou je nu nog steeds willen spelen?

Ik heb eigenlijk niet één favoriet spel van vroeger. Ik vond heel veel spelletjes leuk! En nog steeds!

 

7. Wat is het gekste dat je ooit hebt gedaan?

Een hikingtocht voor getrainde hikers lopen in Noorwegen, zonder een getrainde hiker te zijn. Het was de meest zware maar ook bijzondere route die ik heb gelopen. Het uitzicht maakte de zware tocht de moeite waard!

 

8. Welke reisbestemming zou je graag nog willen bezoeken en waarom?

Zuid-Afrika. Ik wil heel graag een keer buiten Europa reizen. Het zou mij geweldig lijken om al die wilde dieren daar in de natuur te zien.

DSC08653 2
DSC08663 2
Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?