26.07.2023

1. Kun je iets over jezelf vertellen? 

Ik ben Jiska, 24 jaar en woon nu een jaar in Assen met mijn fantastische vriend. In april ben ik afgestudeerd van de opleiding Social Work waarbij ik mij heb gespecialiseerd in het profiel Jeugd. Via Vindrs ben ik sinds juni aan de slag gegaan bij m’n nieuwe baan en heb ik het enorm naar mijn zin hier.

 

2. Waar werkte je voor je huidige baan? En waarom was je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ik heb een jaar op verschillende BSO’s gewerkt en hier sportactiviteiten aangeboden aan de kinderen. Dit was een leuk baantje maar ik wist dat dit niet voor altijd iets voor mij zou zijn. Ik merkte dat ik alleen meer in mijn kracht stond tijdens het werken dan wanneer ik met een groep aan het werk was. Dat is de reden dat ik op zoek ben gegaan naar iets dat meer passend is bij wie ik ben en wat ik kan.

 

3. Hoe ben je bij Vindrs terecht gekomen?

In oktober 2022 stuurde Thomas mij een berichtje via LinkedIn. Destijds zat ik in mijn proeftijd bij een ander detacheringsbureau dat zich richtte op gemeenten. Hier miste ik het contact met de mensen zelf waardoor het bericht van Thomas precies op het juiste moment kwam. We hebben contact gehouden en zo vanaf april actie kunnen ondernemen om te kunnen starten.

 

4. Wat is jouw favoriete vakantiebestemming? Waarom?

Vroeger was dit altijd Frankrijk, daar ging ik elk jaar drie weken lang windsurfen met mijn familie. Afgelopen vakantie heb ik kunnen proeven van een all-inclusive vakantie in Turkije wat tot mijn verbazing toch ook heel goed bij me paste. Als ik nu moet kiezen zou ik dan ook liever een all-inclusive vakantie boeken.

 

5. Welke drie woorden zouden jou het beste beschrijven?

Enthousiast, sportief, zorgzaam

 

6. Welke superkracht zou je willen hebben en waarom?

Het zou toch mooi zijn dat wanneer je in je vingers knipt je ineens op je bestemming kan zijn!

 

7. Wat is je favoriete manier om te ontspannen na een lange dag?

Lekker douchen, chille kleren aan en lekker op de bank met een serie of film aan.

 

8. Als je een reis door de tijd kon maken, naar welke periode zou je dan gaan en waarom?

Ik zou teruggaan naar de tijd dat ik op de basisschool zat om nog eens te genieten van de vrijheid die je als kind hebt.

 

 

665410f1 409b 438b ba62 6226e08bce1b 2
Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?