11.09.2023

1 DSC_2210

Word jij onze Marketing & Communicatie stagiair?

 

We hebben geweldig nieuws! Vindrs is erkend als leerbedrijf en biedt vanaf nu stages aan op het gebied van Communicatie. We zijn enthousiast om ambitieuze studenten de kans te geven om praktijkervaring op te doen in onze dynamische omgeving.

 

We weten hoe belangrijk stages zijn om de volgende generatie communicatieprofessionals te helpen groeien en we zijn trots om deze waardevolle leerervaring aan te bieden. Onze stages bieden praktische ervaring in een breed scala aan taken, zoals branding, social media, evenementen en content-creatie.

 

Bij Vindrs vinden we het belangrijk om onze stagiairs te ondersteunen in hun ontwikkeling en zij krijgen daarom persoonlijke begeleiding om hun zelfvertrouwen op te bouwen en vaardigheden te ontwikkelen.

 

Waarom kiezen voor een stage bij Vindrs?

  1. Volledige betrokkenheid: bij Vindrs krijgen stagiairs de mogelijkheid om daadwerkelijk deel uit te maken van ons team en betrokken te zijn bij echte communicatieprojecten. Ze zullen leren omgaan met deadlines, samenwerken en deelnemen aan vergaderingen en besluitvormingsprocessen die te maken hebben met de branding.
  2. Geen dag hetzelfde: onze stages bieden een gevarieerd takenpakket, waarbij stagiairs betrokken worden bij diverse aspecten van communicatie, waaronder branding, social media, evenementen, content-creatie en meer. Dit stelt hen in staat om een brede kennis en vaardigheden op te bouwen binnen het vakgebied.
  3. Persoonlijke begeleiding: we geloven in het ondersteunen van de groei van onze stagiairs. Je werkt samen met onze Communicatie Adviseur die jou begeleidt, feedback geeft en jou helpt bij jouw professionele ontwikkeling. Zo kun jij je als stagiair volledig ontplooien en ontdekken welke richting bij jou past.

 

Bekijk hier de vacature video!

 

Ben je geïnteresseerd in een stage bij ons op het gebied van communicatie? Stuur dan een mailtje naar merlin@vindrs.nl met daarin jouw cv, eventuele portfolio en een berichtje waarom Vindrs jou aanspreekt als stagebedrijf.

 

Hopelijk tot snel,

 

Team Vindrs

 

Vindrs   Lobke Vale Fotografie  1303
Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?