22.11.2023

1. Kun je iets over jezelf vertellen? (Leeftijd, woonplaats, thuissituatie, studie, etc.)

Ik ben Nikki, 22 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Delfzijl. Afgelopen jaar heb ik mijn studie Social Work aan de Hanzehogeschool Groningen met succes afgerond. Momenteel werk ik met veel plezier via Vindrs als ambulant hulpverlener. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een drankje te doen met vriendinnen, spelletjes te doen of lekker op de bank te hangen met een serie.

 

2. Waar werkte je voor je huidige baan? En waarom was je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Voordat ik aan mijn huidige baan begon, werkte ik op een expertisecentrum voor kind, jeugd en gezin. Hier werkte ik als begeleider op een groep met kinderen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat ik graag bij gezinnen thuis aan het werk wilde. Daarnaast wil ik graag mijn SKJ-registratie halen, wat niet mogelijk was bij mijn vorige werkgever.

 

3. Hoe ben je bij Vindrs terecht gekomen?

Ik ben bij Vindrs terecht komen doordat ik benaderd werd via LinkedIn. Toen ik een leuke vacature via hen voorbij zag komen, heb ik hierop gereageerd.

 

4. Wat is jouw definitie van geluk?

Mijn definitie van geluk is de juiste mensen om je heen hebben.

 

5. Wat is je favoriete seizoen en waarom?

Mijn favoriete seizoen is de lente, omdat het dan vaak lekker weer is zonder dat het super warm is.

 

6. Als je een talent of vaardigheid zou kunnen hebben die je nu niet hebt, wat zou dat dan zijn?

Ik zou wel talent willen hebben voor het spelen van een muziekinstrument, zoals gitaar of piano.

 

7. Wat is het meest interessante feit dat je onlangs hebt geleerd?

Een feitje die ik onlangs gehoord heb is dat mensen die tijdens een sollicitatiegesprek hun handen gebruiken tijdens het praten zelfverzekerder en betrouwbaarder overkomen.

 

8. Welk artikel zit standaard in jouw boodschappenmandje in de supermarkt?

Afbakbroodjes zitten standaard in mijn boodschappenmandje, omdat een lekker ontbijtje vaste prik is op zondagochtend.

 

 

 

IMG_2480
Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?