01.11.2023

Samen Sterker:

 

onze inzamelingsactie voor de hotelboot!

IMG_1502

We zijn alweer een jaar verder sinds onze inzamelingsactie voor Speelgoedbank Amalia. In een aantal weken tijd verzamelden wij speelgoed voor gezinnen die niet de financiële middelen hebben om speelgoed te kopen voor de feestdagen. Benieuwd hoe wij dit deden? Bekijk de video hier!

 

Na het succes van die actie hebben we besloten om dit jaar opnieuw onze krachten te bundelen voor een goed doel

 

De winter komt eraan en voor daklozen is het een extra zware strijd. Wender biedt in samenwerking met het Leger des Heils nachtopvang aan degenen die het het hardst nodig hebben. Laten we samen ons steentje bijdragen. Hoe we dat kunnen doen? Door de komende weken de volgende items in te zamelen:

 

– Tandenborstel/tandpasta
– Shampoo/douchegel (let op: max ±250 ml)
– Handdoeken
– Maandverband/tampons
– Sokken
– Ondergoed
– Deodorant(rollers)
– Scheermesjes

 

Laten we samen zoveel mogelijk producten inzamelen zodat we zoveel mogelijk daklozen kunnen helpen de komende wintermaanden.

 

Wil jij ook helpen? Koop bij je volgende supermarkt bezoek extra producten uit bovenstaande lijst en breng het voor 8 december bij ons op kantoor:

 

📍 Adres: Winschoterdiep 50, 9723AB Groningen

 

Geen tijd om de producten te kopen maar wil je wel helpen? Ook met een gelddonatie kun je helpen. Stuur ons een mailtje/berichtje, wij sturen jou vervolgens betalingsinstructies en van het ingezamelde geldbedrag zullen wij zelf producten kopen.

 

Help je mee?

 

#helpmee #daklozen #inzamelings #actie #wender #legerdesheils

 

 

Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?