21.08.2023

Adviseur Zorg

 

Wij zijn Vindrs. Vindrs van werk, personeel, mooie kansen en goede gesprekken. We hebben een achtergrond in de hulpverlening en detacheren daarom in de zorg.

 

Jouw dag

Onze dagen beginnen we met een bak koffie of thee. Even bijpraten over de dag of avond ervoor, over wat er allemaal buiten de muren van Vindrs gebeurt en over berichten die we in de avond nog hebben gekregen. Daar ontstaan de beste plannen en ideeën. Vervolgens gaan we aan de slag. We zoeken beschikbare mensen voor de vacatures die bij ons zijn uitgezet, spreken mensen die op zoek zijn naar werk en bellen met organisaties om ze te adviseren over het vinden van geschikte nieuwe medewerkers. We werken cv’s uit en stemmen arbeidsvoorwaarden af. Bij een succesvol traject monitoren we dit traject en beantwoorden we vragen die kunnen ontstaan.

 

Door de bank genomen dan, want er komt altijd iets tussendoor fietsen. En dat is maar goed ook, want daardoor ziet geen enkele dag er hetzelfde uit. Schakelen tussen de grote lijnen en de ad hoc situaties typeert ons werk. Het zorgt voor dynamiek en afwisseling. 

 

Samenwerken

We hebben allemaal een eigen rol binnen ons team. We doen waar we goed in zijn en zijn daardoor onmisbaar in het grotere geheel. Samenwerken dus, want we hebben elkaars inzicht nodig om die ene medewerker te vinden voor onze klant. We spreken af of iemand werkzoekenden spreekt, of organisaties of beide. Voor de rest richten we ons werk zelf in rondom deze kerntaak. Zie je mogelijkheden of zaken die anders kunnen? Heb je ideeën die Vindrs vooruit kunnen helpen? Be our guest. Gooi het in de groep en geef het vorm.

 

We werken met teamtargets en verlangen van elkaar dat we er alles aan doen om de organisaties waarmee we samenwerken de best mogelijke nieuwe medewerker te bezorgen. We verwachten van elkaar dat we de werkzoekenden zo goed mogelijk een stap verder helpen, vraaggestuurd. Dus soms op weg naar een vacature die we hebben en soms alleen door het geven van advies. We snappen goed dat het niet om ons gaat, maar om de mensen die tegenover ons zitten. Maak je fouten dan vieren we die, want daar word je beter van. Alles wat daarna goed gaat is de perfecte bonus om dit werk lang leuk te gaan vinden.

 

Vindrs bestaat sinds 2015. De afgelopen jaren is ons netwerk gegroeid. Meer organisaties kennen ons en de schaarste op de arbeidsmarkt is toegenomen. We zitten dus geen moment stil. Daarom zoeken we versterking. 

 

Wij zoeken

Iemand die met werkzoekenden om tafel wil om te kijken wat de wensen zijn, om te adviseren over de arbeidsmarkt en het werkveld.

 

en/of

 

Iemand die met organisaties wil sparren over het invullen van vacatures en werven van nieuwe medewerkers. 

 

Wat je ook doet binnen het Vindrs team, we hebben allemaal een paar belangrijke eigenschappen in huis.

 

  • We zijn nuchter en lopen in onze schoenen, niet ernaast
  • We leren snel en kunnen er slecht tegen als we iets niet weten
  • We zijn nieuwsgierig en stellen de hele dag door vragen
  • We komen afspraken na, met elkaar en met de mensen waarmee we samenwerken
  • We sluiten aan bij de vraag van degene die tegenover ons zit, organisatie of werkzoekende

 

In dit uitdagende werkveld hebben we ervaren dat kennis en ervaring belangrijk zijn. Daarom vragen wij van de nieuwe Vindr enkele jaren ervaring als hulpverlener en/of ervaring in de arbeidsbemiddeling. 

 

Wij bieden

  • Een contract voor minimaal 32 uur per week voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging als het van beide kanten bevalt
  • Salaris dat past bij je kennis van de zorg en/of je ervaring in de arbeidsbemiddeling, waarbij Vindrs een startsalaris hanteert van 2800 euro
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en een goede balans tussen begeleiding en vrijheid in je werk
  • Een trainingsaanbod, afgestemd op je eigen (leer)wensen
  • Een telefoon, laptop en bijbehorende abonnementen en systemen om je werk goed uit te kunnen voeren

 

Kennismaken?

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

 

Wil je eerst meer weten over de functie? Bel dan naar Tess Hamers: +31629200065 of mail naar tess@vindrs.nl

 

Tot slot

De vacature sluit als we de geschikte Vindr gevonden hebben, de startdatum bepalen we samen en ons kantoor zit in Groningen, dus wij zoeken bij voorkeur iemand uit de regio Groningen, Friesland of Drenthe.

 

 

Vindrs LobkeValeFotografie 0428
Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?