Verpleegkundige vacatures Friesland

Welkom. Op deze pagina vind je een overzicht van verpleegkundige vacatures in Friesland. Je loopt hard voor anderen die verpleegkundige zorg nodig hebben. Je bent goed in je vak en je wilt graag als MBO verpleegkundige of HBO verpleegkundige aan de slag bij een (andere) zorgorganisatie in Friesland waar jij tot je recht komt.

 

Bij Vindrs.nl bieden we diverse zorg vacatures in Friesland met onder andere diverse MBO verpleegkundige vacatures en vacatures voor HBO verpleegkundigen.

 

Natuurlijk kun je op alle verpleegkundige vacatures in Friesland solliciteren in de hoop dat je aan tafel komt, in de hoop dat er een match is. Maar je weet nagenoeg niks van de cultuur en sfeer van die organisaties en of jij daar in past. Je wedt op een onbekend paard in de hoop dat je goed gokt maar je blijft in het duister tasten. Uiteraard bestaan er genoeg recruiters bij grote (detacherings)bureaus die pretenderen te willen helpen met jouw zoektocht naar een baan als HBO of MBO verpleegkundige.

 

Maar in feite doen zij niet meer dan wat je zelf ook al kan en wat je al weet. Jij wilt op die werkplek komen waar jij en jouw zorgkwaliteiten goed uit de verf komen. In een werkomgeving waar jij past, waar jij je thuis voelt en waar jij gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet. Kortom je wilt concreet op zoek naar die ene werkplek in de verpleegkundige zorg in Friesland en kunt daar wel wat gerichte hulp bij gebruiken door mensen die het zorgveld van binnen en van buiten kennen.

 

Lees verder om ons aanbod HBO en MBO verpleegkundigen vacatures in Friesland te bekijken. En om te lezen hoe wij als Vindrs.nl hét verschil maken!

Vacatures Jeugdzorg Overijssel
Vacatures Jeugdzorg Overijssel

Annemiek – oriënteerde zich op een andere baan

Ik heb een uitgebreid gesprek gehad bij Vindrs in de zoektocht naar een leuke baan. Ik vond het opvallend dat ze veel doorvragen, ook over zaken buiten het werk. Ook een aantal nuttige tips gekregen over het werkveld en het zoeken naar werk

“Ik heb lang met ze aan tafel gezeten om te bespreken wat ik zoek. We hebben veel details besproken en gekeken in welke baan dat terug zou kunnen komen. We hebben het ook veel over mijn persoonlijke drijfveren gehad en welke keuzes ik daardoor heb gemaakt. Ik werk al lang bij dezelfde organisatie, dus weet niet wat er allemaal te halen is. Erg prettig om advies te krijgen van iemand die wel weet wat de laatste ontwikkelingen zijn en lijntjes kan leggen bij organisaties waar ik ook goed op mijn plek zou kunnen zijn”

Vacatures Jeugdzorg Overijssel

Verpleegkundigen vacatures Friesland

Wij van Vindrs komen zelf van de werkvloer en begeleiden onze mensen tijdens de trajecten. Dit kunnen wij doen omdat we het werk zelf hebben gedaan. We hebben ervaring in de Jeugdzorg, gehandicaptenzorg en binnen de psychiatrie met verschillende functies bij verschillende doelgroepen.

We weten hoe het eraan toe gaat op een werkvloer en proberen een klankbord te zijn voor de professionals die via ons werken. Na 7 jaar beschikken wij inmiddels over een groot netwerk in de zorg en hebben wij al veel verpleegkundigen en zorginstellingen met succes bij elkaar gebracht. Wij kunnen jou dus ook wegwijs maken en meehelpen zoeken naar een mooie werkplek als verpleegkundige in Friesland.

Bekijk hier ons actuele aanbod vacatures verpleegkundigen in Friesland

De zoveelste recruiter die mij als verpleegkundige naar die mooie baan wil loodsen.

Als rasechte zorgverleners hebben wij belangstelling voor mensen en weten wij het vonkje bij jou aan te wakkeren door de juiste vragen te stellen. Om daarmee naar boven te halen wat jou drijft, waar jij warm voor loopt, wat je zoekt in een baan en wat niet, wat je belangrijk vindt en minder belangrijk vindt.  Hoe beter het beeld over jou, hoe beter wij kunnen zoeken naar een mooie werkplek in Friesland waar jij het beste uit jezelf kunt halen. Zonder hoogdravendheid, maar door met zorg en aandacht samen te zoeken naar een zorgorganisatie waar jij als verpleegkundige lekker op de werkvloer kunt staan.

 

Mensen die bij ons gesprek komen zijn altijd erg positief over onze inhoudelijk kennis. We weten goed wat er speelt in het werkveld en praten vanuit onze eigen praktijkervaring. Het maakt dat we goede adviezen kunnen geven en snel begrijpen waar iemands behoefte ligt. Wij dragen jou dus niet als verpleegkundige met mooie woorden lukraak voor bij een willekeurige zorgorganisatie.

Hoe doen wij dat bij Vindrs wel?

Voor ons draait het om jou. Jij bent degene die het belangrijke werk namelijk uitvoert. Iedereen die via ons werkt krijgt de mogelijkheid om masterclasses en workshops te volgen via GoodHabitz, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Je mag er zoveel volgen als je zelf wil.

 

We hebben daarnaast externe trainers aan ons verbonden die assessments afnemen bij onze professionals, gericht op iemands talenten, maar ook hoe iemand in teams functioneert. Dit geeft een mooi praktisch beeld van diegene die het vervolgens in de praktijk weer kan inzetten.

 

Aan alle zorgverleners die wij detacheren bieden wij:

 

 • Een jaarcontract met een vast aantal uren. Garantie van inkomen dus.
 • Een salaris waarvoor je graag aan het werk wil. Het is belangrijk werk, dat willen we graag belonen.
 • Optioneel een leaseauto
 • Een opleidingsbudget, vrij te besteden. Kan dus ook besteed worden aan niet-werkgerelateerde trainingen/opleidingen en cursussen. Dit kan ook gebruikt worden voor een traject van 3 maanden bij GO180, een traject gericht op personal training, voeding en een gezonde lifestyle.
 • Een week extra vakantie. De werkdruk is al hoog genoeg, dus we zorgen graag voor een goede privé-werkbalans.

 

Wil jij ontdekken waarin Vindrs zich onderscheidt van andere detacheringsbureaus? Wil jij ervaren dat jij voor ons niet de zoveelste potentiële verpleegkundige bent met wie we denken te scoren bij een willekeurige zorginstelling in Friesland? Wil jij de persoonlijke benadering van Vindrs ondervinden in de speurtocht naar een mooie werkomgeving? Dan staan wij klaar om samen met jou op onderzoek te gaan.

Veel gestelde vragen over zorg vacatures, werken als verpleegkundige en detachering

  • Waar kan ik werken als verpleegkundige in Friesland?

   In totaal telt Friesland 8 ziekenhuizen en klinieken en 61 verpleeghuizen. Waarvan 22 in of rondom Leeuwarden en 5 in de omgeving van Drachten. Daarmee biedt Friesland meer dan voldoende diversiteit in vacatures voor verpleegkundigen in Friesland. Via Vindrs vind je altijd een actueel aanbod vacatures voor verpleegkundigen in ziekenhuizen, verpleeghuizen en in de gehandicaptenzorg.

  • In welk dienstverband kun je werken in de zorg?

   Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Steeds vaker zien we dat werkgevers en werknemers kiezen voor de voordelen van detachering. Maar je kunt er ook voor kiezen om rechtstreeks bij een zorginstelling of ziekenhuis te solliciteren.

  • Wat kun je met een diploma Verpleegkundige niveau 4?

   Na het afronden van een MBO niveau 4 verpleegkundige opleiding kun je gaan werken in verschillende beroepspraktijken zoals een ziekenhuis, een verpleeg- of verzorgingshuis, de thuiszorg of in de geestelijke gezondheidszorg. Je kunt er ook voor kiezen om een vervolgopleiding te gaan doen, bijvoorbeeld HBO verpleegkundige.

  • Waar kun je werken als verpleegkundige hbo?

   Met een HBO-V diploma op zaak kun je aan de slag bij vrijwel alle zorginstellingen. Denk hierbij aan een ziekenhuis, GGZ, thuiszorg of gehandicaptenzorg. Bij Vindrs helpen we je graag bij het vinden van de juiste match.

  • Wat is het verschil tussen een MBO – en HBO verpleegkundige?

   Een verpleegkundige met een MBO niveau 4 opleiding voert zelfstandig handelingen uit in een vaak voorstelbare en planbare situatie en zorgvraag. Een MBO verpleegkundige opleiding is ook meer gericht op de praktijk.

   Een verpleegkundige met HBO opleiding heeft meer kennis van complexere zorgvraagstukken en er wordt vaker een beroep gedaan op het analyserend vermogen. Een HBO verpleegkundige werkt veelal in de rol van regieverpleegkundige om de zorgverleners aan te sturen.

  • Wat houdt detachering in?

   Detachering houdt in dat wij van Vindrs jou uitlenen aan een opdrachtgever. Je staat onder contract bij Vindrs en werkt voor een zorginstelling, ziekenhuis of onderwijsinstelling. Het voordeel van werken via een detacheerder is dat je flexibel bent en bij verschillende opdrachtgevers kunt werken.

  • Wie betaalt loon bij detachering?

   Je staat onder contract bij Vindrs en wij betalen ook jouw salaris. Naast een salaris ontvang je eventueel ook aanvullende opleidingen, cursussen of een leaseauto van Vindrs.

Gevonden door Vindrs!

Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen rap contact met je op. Houd je telefoon dus in de gaten.

 • * Verplichte velden
Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?