26.01.2022

Vinders08

Op de dag af zes maanden geleden dat we voor het laatst een bericht de wereld in hebben gestuurd over de laatste stand van zaken binnen Vindrs.

We hebben in de tijd vooral met de benen omhoog gezeten. In contemplatie uit het raam getuurd. Uitgeslapen en andere futiele dingen van het leven gedaan. Kozijntje verven. Plintje plakken. Dat werk.

 

Not.

 

We hebben tussen die 21 juli en nu geen seconde stil gezeten. Los van de vakanties die men ook heeft natuurlijk zijn we doorlopend bezig geweest met allerlei ontwikkelingen. Het plaatsen van toppers bij organisaties even daargelaten, want dat loopt altijd wel door.

 

Zullen we even zitten?
In de zeven jaar dat we bestaan hebben we nog niet zo’n krappe arbeidsmarkt gezien. De schaarste is enorm en neemt nog verder toe de aankomende tijd. Het speelveld van werkzoekenden en organisaties die op zoek zijn staat onder hoogspanning.

Het maakt dat wij ons daar uiteraard ook op aan moeten passen willen we die toppers blijven vinden voor onze opdrachtgevers, de organisaties in ons netwerk.

Ons dagelijks werk is mensen spreken die op zoek zijn naar een andere baan. En organisaties spreken die op zoek zijn naar die mensen. Dat werk staat op numero uno van ons prioriteitenlijstje. Normaal gesproken dan.

 

De afgelopen zes maanden is daar een gedeelde eerste plek bijgekomen; ontwikkelen en innoveren als bureau.

 

Het ‘zullen we even zitten’ is dan ook niet van de lucht. We hebben veel overlegd, zaken uitgezocht, conclusies besproken, visies gedeeld met elkaar en ideeën uitgewerkt. Het ‘zitten’ is daarbij onvermijdelijk.

 

Menigeen van ons interne team krijgt dan ook spontane uitslag als ergens het ‘zullen we even zitten’ valt. Mensen duiken weg, zijn Oost-Indisch doof en halen spontaan een 5e boosterprik. Het betekent namelijk uitzoekwerk, hersenkraken en ‘je vinger achter dingen krijgen’.

 

En alle gekheid op een stokje.

 

Het zorgt voor hele mooie plannen, een andere kijk op zaken en een verdere definitie van onze dienstverlening. Dat is het overleggen en hersenkraken meer dan waard.

 

Vindrs 2.0
In de basis doen we nog steeds wat we doen; mooie banen vinden voor goede enthousiaste professionals. Ons aanbod is alleen verbreed. Je kan meer kanten met ons op. Zowel op het gebied van voorwaarden, maar ook qua keuze aan werk.

Martijn focust zich helemaal op de gehandicaptenzorg. Thomas is bij ons komen werken en rolt de ouderen zorg uit. We deden hierin al wel de nodige projecten, maar dat gaat met de focus van beide heren meer voeten in de aarde krijgen.

Ons aanbod qua voorwaarden hebben we ook flink onder de loep genomen. Wat past bij deze tijd? En waarin zijn we een meerwaarde voor hoe onze toppers op de werkvloer staan?

 

De laatste maanden zijn meer mensen bij ons op contract gekomen. De zekerheid van inkomen en werk is prettig. En als je dan via ons aan de slag gaat heb je legio mogelijkheden om te investeren in jezelf. Een mooi, uitgebreid en veelzijdig trainingsaanbod. Je kan ook workshops volgen of aan de bak gaan met een personal trainer. We hebben een ruim, vrij in te vullen, opleidingsbudget beschikbaar gesteld en denken graag mee in andere mogelijkheden. Je kan traineeships volgen als je de nodige ervaring nog moet opdoen en we hebben trajecten als je qua opleiding een stap vooruit wil zetten.

 

Vanaf dag één ligt onze focus al op de medewerker die via ons in het veld werkt. Daar draait het om wat ons betreft. Daar zijn we uiterst zuinig op. Dat is niet veranderd, juist omdat we ons aanbod hebben aangepast aan de vraag die we denken te zien bij de werkzoekende van deze tijd.

 

Dat van die benen omhoog was trouwens geen leugen. Het schijnt dat je in de richting beweegt waar je voeten naar toe wijzen. Wij hebben de afgelopen zes maanden de richting omhoog gekozen.

 

Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?