31.05.2024

Wees de Helpende Hand van Vindrs!
Bij Vindrs geloven we sterk in de kracht van ons professionele netwerk om de juiste kandidaten te vinden voor organisaties die bij ons aankloppen met vacatures en om de kandidaten die zoekende zijn te verbinden met passende carrièremogelijkheden. Ons netwerk speelt dus een grote rol in het matchen van onze kandidaten met geweldige carrièremogelijkheden. Echter hebben we ook jouw hulp nodig om dat netwerk uit te breiden, zodat wij die perfecte kandidaat kunnen blijven vinden.

 

Hoe kun jij ons helpen?
Je vraagt je misschien af hoe je ons kunt ondersteunen in dit proces. Het antwoord is simpel: door je eigen netwerk in te schakelen! Denk aan je vrienden, familie, kennissen of collega’s die wellicht niet helemaal op hun plek zitten of op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt. Als je iemand kent die nog niet in ons netwerk staat en op zoek is naar een nieuwe baan, dan willen wij graag met diegene in contact komen.

 

Waarom meedoen?
Door je netwerk te benutten en ons te helpen, draag je niet alleen bij aan het vervullen van een vacature, maar geef je ook iemand in jouw omgeving de kans op een nieuwe uitdaging. En wees gerust, ook aan jou wordt gedacht. Als deze aanmelding uitloopt op een succesvolle samenwerking, zetten we jou in het zonnetje!

 

Hoe werkt het?

  1. Scrol door je netwerk: Bedenk of er iemand in je netwerk is die niet helemaal op zijn plek zit of openstaat voor een nieuwe baan. Dit kan iedereen zijn: vrienden, familieleden, kennissen en bijvoorbeeld ook voormalige collega’s.
  2. Aanmelden: Stuur een mail naar gevonden@vindrs.nl en laat ons weten wie jij gevonden hebt in je netwerk.
  3. Matchen: Wij nemen het vanaf hier over. We zullen controleren of de naam al bij ons bekend is. Zo niet, dan nemen we contact op met de persoon die je hebt aangemeld om een gesprek in te plannen en te kijken of wij iets voor hem of haar kunnen betekenen. Wanneer jouw aanmelding uiteindelijk een contract krijgt van minimaal 16 uur per week, nemen wij contact met je op!

 

Doe mee en maak een verschil.
Laat het ons weten en wees de Helpende Hand van Vindrs!

 

 

LobkeValeFotografie Vindrs 2097
Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?