Vacatures Jeugdzorg Overijssel

Welkom. Op deze pagina vind je een overzicht van MBO en HBO vacatures in de Jeugdzorg in Overijssel.

Je begeleidt graag kinderen, jeugdigen en gezinnen die om wat voor voor reden ook in hun ontwikkeling belemmerd worden. Je wilt graag samen de hulpvraag helder krijgen omdat je weet dat dit richting geeft en hun zelfstandigheid bevordert. Je stimuleert ze graag tot een zinvolle dagbesteding en probeert samen activiteiten te ondernemen om die zelfredzaamheid te vergroten. Je bent goed in je vak en je wilt graag als jeugdzorgwerker aan de slag bij een (andere) zorgorganisatie in Overijssel waar jij tot je recht komt.


Bij Vindrs bieden we diverse vacatures jeugdzorg in Overijssel met onder andere diverse vacatures voor Jeugdzorgwerker.


Natuurlijk kun je op alle vacatures voor jeugdzorgwerker in Overijssel solliciteren in de hoop dat je aan tafel komt, in de hoop dat er een match is. Maar je weet soms niks van de cultuur en sfeer van de organisaties die je benadert en of jij daar in past. Je wedt op een onbekend paard in de hoop dat je goed gokt maar je blijft in het duister tasten.


Uiteraard bestaan er genoeg recruiters bij grote (detacherings)bureaus die pretenderen te willen helpen met jouw zoektocht naar een baan als jeugdzorgwerker in Overijssel. Maar in feite doen zij niet meer dan wat je zelf ook al kan en wat je al weet. Jij wilt juist op die werkplek komen waar jij en jouw zorgkwaliteiten goed uit de verf komen. In een werkomgeving waar jij past, waar jij je thuis voelt en waar jij gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet. Kortom je wilt concreet op zoek naar die ene werkplek als jeugdzorgwerker in Overijssel en kunt daar wel wat gerichte hulp bij gebruiken door mensen die het zorgveld van binnen en van buiten kennen.Lees verder om ons aanbod MBO en HBO vacatures voor jeugdzorgwerker in Overijssel te bekijken. En om te lezen hoe wij als Vindrs hét verschil maken!

Vacatures Jeugdzorg Overijssel
Vacatures Jeugdzorg Overijssel

“Ik heb lang met ze aan tafel gezeten om te bespreken wat ik zoek. We hebben veel details besproken en gekeken in welke baan dat terug zou kunnen komen. We hebben het ook veel over mijn persoonlijke drijfveren gehad en welke keuzes ik daardoor heb gemaakt. Ik werk al lang bij dezelfde organisatie, dus weet niet wat er allemaal te halen is. Erg prettig om advies te krijgen van iemand die wel weet wat de laatste ontwikkelingen zijn en lijntjes kan leggen bij organisaties waar ik ook goed op mijn plek zou kunnen zijn”

Vacatures Jeugdzorg Overijssel

Vacatures Jeugdzorg Overijssel

Wij van Vindrs komen zelf van de werkvloer en begeleiden onze mensen tijdens de trajecten. Dit kunnen wij doen omdat we het werk zelf hebben gedaan. We hebben ervaring in de Jeugdzorg, gehandicaptenzorg en binnen de psychiatrie met verschillende functies bij verschillende doelgroepen.We weten hoe het eraan toe gaat op een werkvloer en proberen een klankbord te zijn voor de professionals die via ons werken. Na 7 jaar beschikken wij inmiddels over een groot netwerk in de zorg en hebben wij al veel jeugdzorgwerkers en zorginstellingen met succes bij elkaar gebracht. Wij kunnen jou dus ook wegwijs maken en meehelpen zoeken naar een mooie werkplek als Jeugdzorgwerker in Overijssel

Bekijk hier ons actuele aanbod vacatures jeugdzorg in Overijssel

vindrs
vacatures

Waar wil jij werken?

Vindrs heeft een gevarieerd aanbod aan vacatures bij leuke werkgevers in Noord Nederland. Van Groningen tot Sneek en van Zwolle tot Delfzijl. Zit jouw droombaan er bij?

 

 

 

 

 

De zoveelste recruiter die mij als jeugdzorgwerker naar die mooie baan wil loodsen.

Als rasechte zorgverleners hebben wij belangstelling voor mensen en weten wij het vonkje bij jou aan te wakkeren door de juiste vragen te stellen. Om daarmee naar boven te halen wat jou drijft, waar jij warm voor loopt, wat je zoekt in een baan en wat niet, wat je belangrijk vindt en minder belangrijk vindt.  Hoe beter het beeld over jou, hoe beter wij kunnen zoeken naar een mooie werkplek in Overijssel waar jij het beste uit jezelf kunt halen. Zonder hoogdravendheid, maar door met zorg en aandacht samen te zoeken naar een zorgorganisatie waar jij als jeugdzorgwerker lekker op de werkvloer kunt staan.Mensen die bij ons gesprek komen zijn altijd erg positief over onze inhoudelijk kennis. We weten goed wat er speelt in het werkveld en praten vanuit onze eigen praktijkervaring. Het maakt dat we goede adviezen kunnen geven en snel begrijpen waar iemands behoefte ligt. Wij dragen jou dus niet als jeugdzorgwerker met mooie woorden lukraak voor bij een willekeurige zorgorganisatie.

Hoe doen wij dat bij Vindrs wel?

Voor ons draait het om jou. Jij bent degene die het belangrijke werk namelijk uitvoert. Iedereen die via ons werkt krijgt de mogelijkheid om masterclasses en workshops te volgen via GoodHabitz, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Je mag er zoveel volgen als je zelf wil.We hebben daarnaast externe trainers aan ons verbonden die assessments afnemen bij onze professionals, gericht op iemands talenten, maar ook hoe iemand in teams functioneert. Dit geeft een mooi praktisch beeld van diegene die het vervolgens in de praktijk weer kan inzetten.


Aan alle zorgverleners die wij detacheren bieden wij:

  • Trajecten gericht op een uiteindelijke overname bij de organisatie waar je geplaatst wordt. Een perspectief voor langere termijn dus.
  • Een salaris waarvoor je graag aan het werk wil. Het is belangrijk werk, dat willen we graag belonen.
  • Optioneel een leaseauto
  • Een opleidingsbudget, vrij te besteden. Kan dus ook besteed worden aan niet-werkgerelateerde trainingen/opleidingen en cursussen. Dit kan ook gebruikt worden voor een traject van 3 maanden bij GO180, een traject gericht op personal training, voeding en een gezonde lifestyle.
  • Een week extra vakantie. De werkdruk is al hoog genoeg, dus we zorgen graag voor een goede privé-werkbalans.Wil jij ontdekken waarin Vindrs zich onderscheidt van andere detacheringsbureaus? Wil jij ervaren dat jij voor ons niet de zoveelste potentiële jeugdzorgwerker bent met wie we denken te scoren bij een willekeurige zorginstelling in Overijssel? Wil jij de persoonlijke benadering van Vindrs ondervinden in de speurtocht naar een mooie werkomgeving? Dan staan wij klaar om samen met jou op onderzoek te gaan.

Gevonden door Vindrs!

Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen rap contact met je op. Houd je telefoon dus in de gaten.

  • * Verplichte velden
Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?