vindrs
GZ Psycholoog vacatures Drenthe

Als GZ Psycholoog heb je een cruciale rol binnen de zorgtrajecten die organisaties aanbieden aan mensen die hulp nodig hebben. Je behandelt, voert regie en coacht collega’s met je kennis en ervaring. Je werkt weliswaar multidisciplinair, maar je invloed op de voortgang en kwaliteit van de geboden zorg is enorm. Een verantwoordelijke en mooie taak om te vervullen. Maar in dit belangrijke en intensieve werk kijk en denk je misschien ook wel eens om je heen, over een andere werkplek en wat je daar voor bijdrage zou kunnen leveren. Misschien niet om meteen van baan te wisselen, maar wel om te weten wat er allemaal speelt in het werkveld op het gebied van vacatures voor GZ Psycholoog in de regio Drenthe. Dan ben je op de juiste plek belandt, want hier vindt je niet alleen vacatures, maar ook de reden waarom Vindrs je kan ondersteunen in een eventuele zoektocht of kan adviseren als je concreet op zoek bent naar ander werk.

Overzicht van GZ Psycholoog vacatures in Drenthe

vindrs
vacatures

Waar wil jij werken?

Vindrs heeft een gevarieerd aanbod aan vacatures bij leuke werkgevers in Noord Nederland. Van Groningen tot Sneek en van Zwolle tot Delfzijl. Zit jouw droombaan er bij?

 

 

 

 

 

Arbeidsmarkt en werkgelegenheid voor GZ psychologen in Drenthe

Er zijn momenteel veel kansen op de arbeidsmarkt en daarin is Drenthe geen uitzondering. Er worden op dit moment bijvoorbeeld 53 GZ Psychologen in Drenthe gezocht in verschillende richtingen binnen het werkveld, verdeeld over 18 verschillende organisaties. We werken met een groot aantal van deze organisaties samen en zijn regelmatig op zoek voor ze naar beschikbare specialisten. We doen dit binnen de Jeugdzorg, de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg. Momenteel zijn bij een aantal van deze organisaties GZ psychologen vanuit Vindrs aan het werk.

Vacatures Jeugdzorg Overijssel

Over Vindrs

Vindrs is in 2015 opgericht door twee hulpverleners. Acht jaar later bestaat ons team uit acht adviseurs, veelal ook uit het werkveld van de zorg. We bemiddelen professionals naar een andere baan of geven algemeen advies over het werkveld, de arbeidsmarkt en ontwikkelingen die spelen.

In welke hoedanigheid we ook met elkaar om tafel gaan; het draait om wat jij kan, wil en vindt. Zoek je concreet een nieuwe baan? Dan gaan we uit van hetzelfde principe; jij staat centraal. We nemen de tijd om je te leren kennen en te horen wat jouw visie is op het werk, op nieuw werk en zaken buiten het werk. Je hebt een vast contactpersoon vanuit Vindrs die in ons netwerk op zoek gaat naar mooie kansen. Dat doen we in samenspraak met jou zodat jij de regie houdt in onze gezamenlijke zoektocht. We richten ons daarbij op vacatures GZ Psycholoog in de regio Drenthe, maar denken uiteraard ook met je mee in andere regio’s (bijv. Friesland en Groningen). Als je hebt gevonden wat je zocht bieden we gedegen arbeidsvoorwaarden zodat je goed in het zadel aan je nieuwe uitdaging begint.

Vindrs Logo

Gevonden door Vindrs! Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen rap contact met je op. Houd je telefoon dus in de gaten.

 • * Verplichte velden
  • Wat verdien je als GZ-Psycholoog?

   Als GZ-Psycholoog is je salaris afhankelijk van verschillende factoren, zoals je werkervaring, de regio waar je werkt en de sector waarin je werkzaam bent. Het salaris van een GZ-Psycholoog ligt doorgaans tussen de €3.700 en €6.000 bruto per maand, exclusief eventuele toeslagen en secundaire arbeidsvoorwaarden.

   Binnen de gezondheidszorg verdienen GZ-Psychologen meestal meer dan in andere sectoren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld in leidinggevende functies te werken, wat het salaris ook kan verhogen. Het is wel belangrijk om op te merken dat het salaris van een GZ-Psycholoog ook afhankelijk is van de werkgever en het specifieke functieprofiel.

  • Wat kan je doen als GZ-Psycholoog?

   Als GZ-Psycholoog ben je werkzaam binnen de gezondheidszorg en heb je een brede rol in het diagnosticeren en behandelen van psychische problemen en stoornissen. Je richt je daarbij op het verbeteren van de mentale gezondheid en het welzijn van patiënten.

   Tot je takenpakket behoren onder andere:

   • Het stellen van diagnoses en het opstellen van behandelplannen
   • Het uitvoeren van individuele of groepstherapieën
   • Het geven van advies en consultatie aan andere zorgverleners, bijvoorbeeld huisartsen of Psychiaters
   • Het geven van voorlichting en psycho-educatie aan patiënten en hun omgeving
   • Het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en het bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe behandelmethoden

  • Wat is het verschil tussen Basispsycholoog en GZ-Psycholoog?

   Een basispsycholoog heeft een universitaire opleiding afgerond in de psychologie, maar heeft nog niet de vervolgopleiding tot GZ-Psycholoog gevolgd. Basispsychologen kunnen werken als bijvoorbeeld therapeut, begeleider of onderzoeker. Zij werken vooral onder supervisie van een GZ-Psycholoog of een andere gekwalificeerde professional.

   Een GZ-Psycholoog is een ervaren psycholoog die een vervolgopleiding heeft afgerond tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-Psycholoog). GZ-Psychologen hebben meer kennis en expertise op het gebied van diagnostiek en behandeling van psychische problemen dan basispsychologen. Zij kunnen zelfstandig patiënten behandelen, diagnostiek uitvoeren en behandelplannen opstellen

  • Wie betaalt de GZ opleiding?

   De opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-Psycholoog) wordt betaald door de werkgever van de GZ-Psycholoog in opleiding. Dit kan bijvoorbeeld een zorginstelling zijn waar de GZ-Psycholoog in opleiding later gaat werken. De werkgever betaalt de kosten van de opleiding, waaronder het collegegeld en de eventuele studiematerialen.

   Soms kan het voorkomen dat een GZ-Psycholoog in opleiding zelf verantwoordelijk is voor het betalen van de opleidingskosten. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als de GZ-Psycholoog in opleiding geen werkgever heeft of als de werkgever de kosten niet wil of kan betalen. In dat geval kan de GZ-Psycholoog in opleiding in aanmerking komen voor een studielening of andere financiële ondersteuning vanuit de overheid.

  • Hoelang duurt het om GZ-Psycholoog te worden?

   De opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-Psycholoog) duurt in principe 2 jaar bij een fulltime dienstverband. Deze opleiding is een postdoctorale vervolgopleiding, wat betekent dat je na het behalen van je masterdiploma psychologie kunt beginnen aan de opleiding tot GZ-Psycholoog.

   Tijdens de opleiding tot GZ-Psycholoog krijg je een brede en intensieve opleiding op het gebied van diagnostiek en behandeling van psychische stoornissen. Daarnaast loop je stage en werk je onder supervisie van een ervaren GZ-Psycholoog om praktijkervaring op te doen. Na het afronden van de opleiding tot GZ-Psycholoog kun je je laten registreren in het BIG-register als Gezondheidszorgpsycholoog en zelfstandig aan de slag als behandelaar.

Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?