Vacatures GZ-psycholoog Groningen

Welkom. Op deze pagina vind je een overzicht van vacatures voor GZ-psycholoog in Groningen. Je begeleidt graag mensen die een steun in de rug kunnen gebruiken. Je deelt graag je kennis en ondersteunt hen in hun zoektocht om manieren te vinden om verder te komen waar het stokt. Je ziet graag resultaat, je bent goed in je vak en je wilt graag als GZ-psycholoog aan de slag bij een (andere) zorgorganisatie in Groningen waar jij en jouw kwaliteiten tot hun recht komen.

 

Bij Vindrs.nl bieden we diverse zorg vacatures in Groningen met onder andere diverse vacatures voor GZ-psycholoog.

 

Natuurlijk kun je op alle vacatures voor GZ-psycholoog in Groningen solliciteren in de hoop dat je aan tafel komt, in de hoop dat er een match is. Maar je weet nagenoeg niks van de cultuur en sfeer van de organisaties die je benadert en of jij daar in past. Je wedt op een onbekend paard in de hoop dat je goed gokt maar je blijft in het duister tasten.

 

Uiteraard bestaan er genoeg recruiters bij grote (detacherings)bureaus die pretenderen te willen helpen met jouw zoektocht naar een baan als GZ-psycholoog in Groningen. Maar in feite doen zij niet meer dan wat je zelf ook al kan en wat je al weet. Jij wilt op die werkplek komen waar jij en jouw specialisatie goed uit de verf komen. In een werkomgeving waar jij past, waar jij je thuis voelt en waar jij gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet. Kortom je wilt concreet op zoek naar die ene werkplek als GZ-psycholoog in Groningen en kunt daar wel wat gerichte hulp bij gebruiken door mensen die het zorgveld van binnen en van buiten kennen.

 

Lees verder om ons aanbod vacatures voor GZ-psycholoog in Groningen te bekijken. En om te lezen hoe wij als Vindrs.nl hét verschil maken!

Vacatures Jeugdzorg Overijssel
Vacatures Jeugdzorg Overijssel

“Ik heb lang met ze aan tafel gezeten om te bespreken wat ik zoek. We hebben veel details besproken en gekeken in welke baan dat terug zou kunnen komen. We hebben het ook veel over mijn persoonlijke drijfveren gehad en welke keuzes ik daardoor heb gemaakt. Ik werk al lang bij dezelfde organisatie, dus weet niet wat er allemaal te halen is. Erg prettig om advies te krijgen van iemand die wel weet wat de laatste ontwikkelingen zijn en lijntjes kan leggen bij organisaties waar ik ook goed op mijn plek zou kunnen zijn”

Vacatures Jeugdzorg Overijssel

Vacatures GZ-psycholoog Groningen

Wij van Vindrs komen zelf van de werkvloer en begeleiden onze mensen tijdens de trajecten. Dit kunnen wij doen omdat we het werk zelf hebben gedaan. We hebben ervaring in de Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en binnen de Psychiatrie met verschillende functies bij verschillende doelgroepen.

 

We weten hoe het eraan toe gaat op een werkvloer en proberen een klankbord te zijn voor de professionals die via ons werken. Na 7 jaar beschikken wij inmiddels over een groot netwerk in de zorg en hebben wij al veel verpleegkundigen en zorginstellingen met succes bij elkaar gebracht. Wij kunnen jou dus ook wegwijs maken en meehelpen zoeken naar een mooie werkplek als GZ-psycholoog  in Groningen.

Bekijk hier ons actuele aanbod vacatures voor GZ-Psychologen in Groningen

vindrs
vacatures

Waar wil jij werken?

Vindrs heeft een gevarieerd aanbod aan vacatures bij leuke werkgevers in Noord Nederland. Van Groningen tot Sneek en van Zwolle tot Delfzijl. Zit jouw droombaan er bij?

 

 

 

 

 

De zoveelste recruiter die mij als GZ-psycholoog naar die mooie baan wil loodsen

Als rasechte zorgverleners hebben wij belangstelling voor mensen en weten wij het vonkje bij jou aan te wakkeren door de juiste vragen te stellen. Om daarmee naar boven te halen wat jou drijft, waar jij warm voor loopt, wat je zoekt in een baan en wat niet, wat je belangrijk vindt en minder belangrijk vindt. Hoe beter het beeld over jou, hoe beter wij kunnen zoeken naar een mooie werkplek in Groningen waar jij het beste uit jezelf kunt halen. Zonder hoogdravendheid, maar door met zorg en aandacht samen te zoeken naar een zorgorganisatie waar jij met jouw specifieke kennis als GZ-psycholoog van dienst kunt zijn.

 

Mensen die bij ons gesprek komen zijn altijd erg positief over onze inhoudelijk kennis. We weten goed wat er speelt in het werkveld en praten vanuit onze eigen praktijkervaring. Het maakt dat we goede adviezen kunnen geven en snel begrijpen waar iemands behoefte ligt. Wij dragen jou dus niet als GZ-psycholoog met mooie woorden lukraak voor bij een willekeurige zorgorganisatie.

Hoe doen wij dat bij Vindrs wel?

Vindrs is in 2015 opgericht door twee hulpverleners. Acht jaar later bestaat ons team uit acht adviseurs, veelal ook uit het werkveld van de zorg. We bemiddelen professionals naar een andere baan of geven algemeen advies over het werkveld, de arbeidsmarkt en ontwikkelingen die spelen. In welke hoedanigheid we ook met elkaar om tafel gaan; het draait om wat jij kan, wil en vindt. Zoek je concreet een nieuwe baan? Dan gaan we uit van hetzelfde principe; jij staat centraal. We nemen de tijd om je te leren kennen en te horen wat jouw visie is op het werk, op nieuw werk en zaken buiten het werk. Je hebt een vast contactpersoon vanuit Vindrs die in ons netwerk op zoek gaat naar mooie kansen. Dat doen we in samenspraak met jou zodat jij de regie houdt in onze gezamenlijke zoektocht. We richten ons daarbij op vacatures GZ Psycholoog in de regio Groningen, maar denken uiteraard ook met je mee in andere regio’s (bijv. Drenthe en Friesland). Als je hebt gevonden wat je zocht bieden we gedegen arbeidsvoorwaarden zodat je goed in het zadel aan je nieuwe uitdaging begint.

Gevonden door Vindrs! Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen rap contact met je op. Houd je telefoon dus in de gaten.

 • * Verplichte velden
  • Wat verdien je als GZ-Psycholoog?

   Als GZ-Psycholoog is je salaris afhankelijk van verschillende factoren, zoals je werkervaring, de regio waar je werkt en de sector waarin je werkzaam bent. Het salaris van een GZ-Psycholoog ligt doorgaans tussen de €3.700 en €6.000 bruto per maand, exclusief eventuele toeslagen en secundaire arbeidsvoorwaarden.

   Binnen de gezondheidszorg verdienen GZ-Psychologen meestal meer dan in andere sectoren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld in leidinggevende functies te werken, wat het salaris ook kan verhogen. Het is wel belangrijk om op te merken dat het salaris van een GZ-Psycholoog ook afhankelijk is van de werkgever en het specifieke functieprofiel.

  • Wat kan je doen als GZ-Psycholoog?

   Als GZ-Psycholoog ben je werkzaam binnen de gezondheidszorg en heb je een brede rol in het diagnosticeren en behandelen van psychische problemen en stoornissen. Je richt je daarbij op het verbeteren van de mentale gezondheid en het welzijn van patiënten.

   Tot je takenpakket behoren onder andere:

   • Het stellen van diagnoses en het opstellen van behandelplannen
   • Het uitvoeren van individuele of groepstherapieën
   • Het geven van advies en consultatie aan andere zorgverleners, bijvoorbeeld huisartsen of Psychiaters
   • Het geven van voorlichting en psycho-educatie aan patiënten en hun omgeving
   • Het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en het bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe behandelmethoden

  • Wat is het verschil tussen Basispsycholoog en GZ-Psycholoog?

   Een basispsycholoog heeft een universitaire opleiding afgerond in de psychologie, maar heeft nog niet de vervolgopleiding tot GZ-Psycholoog gevolgd. Basispsychologen kunnen werken als bijvoorbeeld therapeut, begeleider of onderzoeker. Zij werken vooral onder supervisie van een GZ-Psycholoog of een andere gekwalificeerde professional.

   Een GZ-Psycholoog is een ervaren psycholoog die een vervolgopleiding heeft afgerond tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-Psycholoog). GZ-Psychologen hebben meer kennis en expertise op het gebied van diagnostiek en behandeling van psychische problemen dan basispsychologen. Zij kunnen zelfstandig patiënten behandelen, diagnostiek uitvoeren en behandelplannen opstellen.

  • Wie betaalt de GZ opleiding?

   De opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-Psycholoog) wordt betaald door de werkgever van de GZ-Psycholoog in opleiding. Dit kan bijvoorbeeld een zorginstelling zijn waar de GZ-Psycholoog in opleiding later gaat werken. De werkgever betaalt de kosten van de opleiding, waaronder het collegegeld en de eventuele studiematerialen.

   Soms kan het voorkomen dat een GZ-Psycholoog in opleiding zelf verantwoordelijk is voor het betalen van de opleidingskosten. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als de GZ-Psycholoog in opleiding geen werkgever heeft of als de werkgever de kosten niet wil of kan betalen. In dat geval kan de GZ-Psycholoog in opleiding in aanmerking komen voor een studielening of andere financiële ondersteuning vanuit de overheid.

  • Hoelang duurt het om GZ-Psycholoog te worden?

   De opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-Psycholoog) duurt in principe 2 jaar bij een fulltime dienstverband. Deze opleiding is een postdoctorale vervolgopleiding, wat betekent dat je na het behalen van je masterdiploma psychologie kunt beginnen aan de opleiding tot GZ-Psycholoog.

   Tijdens de opleiding tot GZ-Psycholoog krijg je een brede en intensieve opleiding op het gebied van diagnostiek en behandeling van psychische stoornissen. Daarnaast loop je stage en werk je onder supervisie van een ervaren GZ-Psycholoog om praktijkervaring op te doen. Na het afronden van de opleiding tot GZ-Psycholoog kun je je laten registreren in het BIG-register als Gezondheidszorgpsycholoog en zelfstandig aan de slag als behandelaar.

  • Wat verdien je als GZ-Psycholoog?

   Als GZ-Psycholoog is je salaris afhankelijk van verschillende factoren, zoals je werkervaring, de regio waar je werkt en de sector waarin je werkzaam bent. Het salaris van een GZ-Psycholoog ligt doorgaans tussen de €3.700 en €6.000 bruto per maand, exclusief eventuele toeslagen en secundaire arbeidsvoorwaarden.

   Binnen de gezondheidszorg verdienen GZ-Psychologen meestal meer dan in andere sectoren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld in leidinggevende functies te werken, wat het salaris ook kan verhogen. Het is wel belangrijk om op te merken dat het salaris van een GZ-Psycholoog ook afhankelijk is van de werkgever en het specifieke functieprofiel.

  • Wat kan je doen als GZ-Psycholoog?

   Als GZ-Psycholoog ben je werkzaam binnen de gezondheidszorg en heb je een brede rol in het diagnosticeren en behandelen van psychische problemen en stoornissen. Je richt je daarbij op het verbeteren van de mentale gezondheid en het welzijn van patiënten.

   Tot je takenpakket behoren onder andere:

   Het stellen van diagnoses en het opstellen van behandelplannen
   Het uitvoeren van individuele of groepstherapieën
   Het geven van advies en consultatie aan andere zorgverleners, bijvoorbeeld huisartsen of Psychiaters
   Het geven van voorlichting en psycho-educatie aan patiënten en hun omgeving
   Het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en het bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe behandelmethoden

  • Wat is het verschil tussen Basispsycholoog en GZ-Psycholoog?

   Een basispsycholoog heeft een universitaire opleiding afgerond in de psychologie, maar heeft nog niet de vervolgopleiding tot GZ-Psycholoog gevolgd. Basispsychologen kunnen werken als bijvoorbeeld therapeut, begeleider of onderzoeker. Zij werken vooral onder supervisie van een GZ-Psycholoog of een andere gekwalificeerde professional.

   Een GZ-Psycholoog is een ervaren psycholoog die een vervolgopleiding heeft afgerond tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-Psycholoog). GZ-Psychologen hebben meer kennis en expertise op het gebied van diagnostiek en behandeling van psychische problemen dan basispsychologen. Zij kunnen zelfstandig patiënten behandelen, diagnostiek uitvoeren en behandelplannen opstellen.

  • Wie betaalt de GZ opleiding?

   De opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-Psycholoog) wordt betaald door de werkgever van de GZ-Psycholoog in opleiding. Dit kan bijvoorbeeld een zorginstelling zijn waar de GZ-Psycholoog in opleiding later gaat werken. De werkgever betaalt de kosten van de opleiding, waaronder het collegegeld en de eventuele studiematerialen.

   Soms kan het voorkomen dat een GZ-Psycholoog in opleiding zelf verantwoordelijk is voor het betalen van de opleidingskosten. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als de GZ-Psycholoog in opleiding geen werkgever heeft of als de werkgever de kosten niet wil of kan betalen. In dat geval kan de GZ-Psycholoog in opleiding in aanmerking komen voor een studielening of andere financiële ondersteuning vanuit de overheid.

  • Hoelang duurt het om GZ-Psycholoog te worden?

   De opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-Psycholoog) duurt in principe 2 jaar bij een fulltime dienstverband. Deze opleiding is een postdoctorale vervolgopleiding, wat betekent dat je na het behalen van je masterdiploma psychologie kunt beginnen aan de opleiding tot GZ-Psycholoog.

   Tijdens de opleiding tot GZ-Psycholoog krijg je een brede en intensieve opleiding op het gebied van diagnostiek en behandeling van psychische stoornissen. Daarnaast loop je stage en werk je onder supervisie van een ervaren GZ-Psycholoog om praktijkervaring op te doen. Na het afronden van de opleiding tot GZ-Psycholoog kun je je laten registreren in het BIG-register als Gezondheidszorgpsycholoog en zelfstandig aan de slag als behandelaar.

Open chat
Leuk dat je contact opneemt met Vindrs! Wat kunnen we je voor je doen?